Discoshows / Drive in shows

Sinds 1993 verzorgen wij met veel enthousiasme drive in shows op feesten en partijen van bedrijfsfeest tot trouwfeest en van verjaardag tot 25-jarig huwelijksfeest. Onze professionele dj’s spelen naadloos in op uw wensen en de sfeer van uw feest! Voor een impressie daarvan nodigen wij u graag uit om de foto-pagina van deze website eens te bekijken. Om flexibel op uw wensen in te kunnen spelen hebben wij verschillende shows samengesteld. Elke show is voorzien van professionele licht- & geluidsapparatuur en wordt gepresenteerd door een ervaren all-round disc-jockey.

Bovenstaande foto is onze Small drive in discoshow.
Geschikt voor feesten en partijen tot maximaal 40 personen.
Uitkoopgage voor deze show: € 445,- inclusief DJ, inclusief 21% BTW (€ 367,77 excl. BTW).Bovenstaande foto is de Medium drive in discoshow.
Geschikt voor feesten en partijen tot maximaal 100 personen.
Uitkoopgage voor deze show: € 495,- inclusief DJ, inclusief 21% BTW (€ 409,09 excl. BTW).Bovenstaande foto is onze Large drive in discoshow.
Geschikt voor (trouw)feesten en partijen tot maximaal 200 personen.
Uitkoopgage voor deze show: € 545,- inclusief DJ, inclusief 21% BTW (€ 450,41 excl. BTW)Bovenstaande foto is onze Extra Large drive in discoshow,
Geschikt voor grotere feesten en partijen tot maximaal 350 personen.
Uitkoopgage voor deze show: € 695,- inclusief DJ, inclusief 21% BTW (€ 574,38 excl. BTW).Duur optreden;
Alle prijzen zijn gebaseerd op een optreden van maximaal 5 aaneengesloten uren. Verlenging van een optreden is mogelijk voor € 50,00 per half uur extra.

Transportkosten;
Prijzen zijn geldig binnen een straal van 20km vanaf Magazijn Schijndel. Indien verder dan 20km worden extra transportkosten berekend (€ 1,00 per km).

Personaliseren;
Personaliseren van deze drive in show door middel van bijvoorbeeld uw eigen logo, afbeelding of tekst is mogelijk voor een meerprijs van slechts € 50,00.

Klik HIER om contact met ons op te nemen.