Extra's


Verlichte Dansvloer / Discovloer

Onze verlichte DiscoDansvloer is een absolute aanrader voor uw feest! Een nostalgisch idee in een hypermoderne uitvoering en daardoor uitermate geschikt voor o.a. trouwfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen en/of themafeesten. De witte bovenzijde geeft de vloer een moderne, frisse uitstraling. De Led-verlichting in de vloer zorgt daarbij voor een unieke beleving en een zeer laag stroomverbruik. Daarnaast is onze DiscoDansvloer slechts 4 cm hoog! Standaard leveren wij een dansvloer met een formaat van 4 x 4 meter voor de prijs van 350,00 (exclusief 21% BTW, inclusief transport, op-& afbouw binnen een straal van 20 km vanaf Schijndel, daarbuiten berekenen we extra transportkosten). Maar ook grotere formaten, tot maximaal 350 vierkante meter, zijn geen probleem. Informeer voor uw feest!

Klik HIER om contact met ons op te nemen.
 

U zoekt iets speciaals? Iets unieks? Als uitbreiding op onze befaamde drive in shows bieden wij onderstaande mogelijkheden.Za
nger Dirk Drost
Als leadzanger van de Top40 formatie Daylight Superband schopte hij het enkele jaren geleden tot de finale van Guus Meeuwis' voorprogamma-verkiezing en was hij live te horen op Radio 538 bij Edwin Evers in de uitzending.
Deze bekende zanger, Dirk Drost is nu ook als solo zanger te boeken voor uw feest! Hij beheerst verschillende muziekstijlen van ingehouden en chique diner tot mega knalfeest en kan daardoor altijd naadloos aansluiten bij uw wensen en de sfeer van uw feest. Dirk Drost is te boeken als tape-act van een half uur bij onze XL drive in show voor een meerprijs van 395,00 (incl. techniek).

Liever een avondvullend programma met live muziek en dj? Geen probleem!
Een avondvullend Dirk Drost concert inclusief Large drive in show kunnen wij u aanbieden voor slechts 895,00.

Bovenstaande aanbiedingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid, op tijd reserveren is gewenst.
Vermelde prijzen zijn gebaseerd op een optreden binnen een straal van 20km vanaf Schijndel, daarbuiten worden extra transportkosten berekend ( 1,00 per km)

Klik HIER om contact met ons op te nemen.