Party-Jukebox

Trots zijn we zonder meer op onze Party-Jukeboxen, een uniek concept dat door ons zelf is ontwikkeld en is gebouwd. Een Party-Jukebox bestaat uit een muziekcomputer welke is ingebouwd in een jukebox behuizing. De schermbediening (touchscreen) maakt de Party-Jukebox super eenvoudig en voor iedereen bedienbaar. Door een keuze te maken uit meer dan 27.000 songtitels in diverse genre’s kunnen uw gasten zelf de muziek bepalen tijdens uw feest. Van Rock & Roll tot House muziek en van Nederlandse Smartlappen tot Seventies Disco, alles zit erin! Als uitvinder en marktleider bieden wij u diverse modellen aan in ons verhuurprogramma;

Model: Party-Jukebox Classic
Ook wel "the Original" genoemd, model zoals hierboven vermeld. Door ons zelf ontwikkeld, is dit de moeder der Party-Jukeboxen. Hiermee hebben wij de trend gezet ruim 10 jaar geleden. Inmiddels is dit concept door ons verder doorontwikkeld en hebben wij meerdere Party-Jukebox Classic modellen in ons verhuurprogramma.

De huurprijs is € 99,00 per avond. Binnen de Gemeente Schijndel bezorgen wij deze gratis, buiten de Gemeente Schijndel berekenen wij transportkosten (€ 1,00 per km, 4 ritten). Afhalen is niet mogelijk. Alle Party-Jukeboxen worden geheel compleet geleverd, dus inclusief luidspreker, microfoon, etc.Model: Party-Jukebox Bizz!
De bekende Party-Jukebox techniek met eenvoudige touch-screen bediening, maar dan met een meer zakelijke uitstraling. Uiteraard leuk voor een feestje thuis, maar in het bijzonder geschikt voor bijeenkomsten met een zakelijk karakter zoals bedrijfsfeesten, Open Dag, presentatie, etc.

De Party-Jukebox Bizz wordt geleverd inclusief geluidset en microfoon (voor toespraken of recreatief gebruik).
De huurprijs van de Party-Jukebox Bizz is € 125,00 per dag. Binnen de Gemeente Schijndel bezorgen wij deze gratis, buiten de Gemeente Schijndel berekenen wij transportkosten (€ 1,00 per km, 4 ritten). Afhalen is niet mogelijk.


Model: Party-Jukebox XL
Dit is de ultieme Party-Jukebox!
Groter dan alle andere modellen, informeer voor de mogelijkheden voor uw feest!


Klik HIER om contact met ons op te nemen.

Vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.