DJ Huren

...gegarandeerd feest!

U zoekt een DJ voor uw feest / U wilt een DJ Huren?

Sinds 1993 verzorgen wij met veel enthousiasme professionele discoshows op allerlei soorten feesten. Van bruiloft tot verjaardagsfeest en van bedrijfsfeest tot 25-jarig huwelijk. Vertel ons uw wensen en met onze jarenlange ervaring maken we er gegarandeerd een onvergetelijke happening van! Standaard hebben we ruim 25.000 songtitels bij ons, variërend van de actuele Top40 tot lekkere foute discohits, maar ook alle bekende meezingers, 90's hits en danceclassics. Hiermee kunnen we naadloos aansluiten bij de sfeer van uw feest en de verzoekjes van uw gasten.

Onze discoset is voorzien van eerste klas licht- & geluidsapparatuur en kan optioneel uitgerust worden met een spectaculaire Led DJ Booth waarop foto’s, video’s, bewegende graphics en visuals getoond kunnen worden. De inbegrepen geluidsinstallatie is geschikt tot maximaal 250 gasten en ook is er standaard een setje discoverlichting inbegrepen. Voor grotere feesten maken wij graag een passende aanbieding op maat.

De prijs voor een avondvullend dj-optreden (maximaal 5 aaneengesloten uren), inclusief alle apparatuur en een standaard setje discoverlichting bestaande uit diverse spots welke knipperen om de maat van de muziek, is € 595,00* (compleet verzorgd dus).

Indien voorzien van een spectaculaire Led DJ Booth is de prijs € 795,00*.


*Prijs is geldig binnen een straal van 20km vanaf Schijndel, daarbuiten worden extra transportkosten berekend.
Prijs is gebaseerd op goed bereikbare begane grond locaties. Laden/lossen binnen 10 meter.
Grotere shows (licht en/of geluid) prijs op aanvraag.

DJ Tom van Liempd

In 1993 begon Tom van Liempd uit Schijndel een drive in show voor het muzikaal verzorgen van schoolfeesten. De hobby groeide en al snel werden de eerste boekingen aangenomen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, etc. Anno 2022 heeft Tom van Liempd als all-round dj inmiddels meer dan duizend feesten verzorgd, van klein tot heel groot, van lokale feestzaal, tot de Amsterdam Arena. Na een korte pauze is DJ Tom van Liempd terug van weggeweest, het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan... Nu dus weer op aanvraag beschikbaar voor uw bedrijfsfeest, verjaardag, 25-jarige bruiloft of jullie trouwfeest!

TVL-Handtekening.png

Direct boeken?

Vraag hier de beschikbaarheid aan. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag.

Beschikbaarheid aanvragen