Jukebox Huren

Succes verzekerd!

Bepaal zelf de muziek op uw feest!

Trots zijn we zonder meer op onze "Party-Jukebox", een uniek concept dat door ons circa 20 jaar geleden is ontwikkeld en is gebouwd. Inmiddels is dit concept regelmatig (slecht) gekopieerd door diverse concullega's, let daar dus mee op. De Party-Jukebox bestaat uit een muziekcomputer welke is ingebouwd in een Wurlitzer jukebox behuizing. De jukebox is zeer eenvoudig te bedienen. Door een keuze te maken uit meer dan 15.000 songtitels in diverse genre’s kunnen uw gasten zelf de muziek bepalen tijdens uw feest. Van Rock & Roll tot House muziek en van Nederlandse Smartlappen tot Seventies Disco, alles zit er standaard in! Kies een playlist en de jukebox draait automatisch de hele avond door.

Wij verhuren geen kleine tafel modellen maar alleen real-size jukeboxen met een hoogte van 150cm. Daarnaast werken wij uitsluitend met de allerbeste componenten zoals Xenox muziekcomputers, Dateq mixers en professionele geluidssystemen. Hierdoor garanderen we de gebruikszekerheid. Combineer de gezellig nostalgische sfeer met het digitale gemak van nu en huur een jukebox bij de uitvinders; JukeboxHuren.nl!

Prijzen Jukebox Verhuur

De huurprijs is € 150,00 per avond, exclusief transportkosten. Afhalen is niet mogelijk. Alle jukeboxen worden geheel compleet geleverd, dus inclusief luidspreker, microfoon, etc.
Een jukebox huren kan eenvoudig via onze speciaal daarvoor bestemde website: www.JukeboxHuren.nl

Gratis Corona annuleringsverzekering.

Er mag eindelijk weer gefeest worden en dat wordt ook massaal gedaan! Hou dus rekening met grote drukte nu de regels weer versoepeld zijn.
Reserveer daarom tijdig een jukebox voor uw feest! U kunt gratis annuleren wanneer uw feest door Corona-regelgeving vanuit de Overheid niet door mag gaan.

Een jukebox huren kan eenvoudig via onze speciaal daarvoor bestemde website: www.JukeboxHuren.nl